Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Häst bilder från snart ett år sedan tillbaka

Skrivet:    ·  Foto - Hästar
 
I april förra året var jag på Tuthammaren utanför Storvreta och hälsade på en av mina favorit hästraser, Tinker. Hade en riktigt trevlig dag med både fotografering och pratade med några, speciellt med ägaren till hästbilden längst ned. Dessa bilder är bara några av bilderna, kommer lägga upp fler bilder från då i ett till inlägg snart.

nytt utseende på bloggen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Som ni ser så har ny design på bloggen nu kommit upp, med droppdown meny för bilderna jag fotat i lite olika kategorier, och även satt in två kolomn menyer på var sida av blogg inläggen, en för annonser och en med information om mig, och bloggen, kamera utrustning och lite arkiv sen jag började med bloggen mer eller mindre.
 
Jag är nöjd, lämna gärna ett meddelande vad ni tycker om den.
 

snart 1 år sedan.

Skrivet:    ·  Foto - Hundar
Den senaste året har jag inte haft några uppdrag, men som vanligt var jag iväg på hundutställning här i Österbybruk. Och låter er nu få ta del av bilderna jag fotade för snart ett år sedan. Men bättre sent än väntat.
 
 

välkomna tillbaka

Skrivet:    ·  Allmänt
Försöker satsa på fotograferingen igen nu, även skapat en ny hemsida där jag har lagt upp en information om fotograferingen.
Tanken är att även komma igång med denna blogg vid sidan av för uppdateringar om fotograferingen och lite bilder från dem.
Så bloggen kommer att bli aktiv igen och kommer även att göra en ny och stilren design med fokus för bilderna.
 
Så bli inte oroliga om ni tittar in och allt ser helt annorlunda ut här.

Design