Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

2 redigerade bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Har redigerat dessa bilder, så har själv inte fotat dem, vet inte exakt med de är som fotat, om jag visste de skulle jag själv klart nämna vem de är och ge en länk, bilderna är på en vän till min syster och börjar även bli vän till mig själv, hon hade hört ifrån min syster att jag mer än gjärna redigerar bilder och jag testade.

Porträtt Foto

Skrivet:    ·  Foto - Porträtt
Detta är bilder ifrån när jag och min syster träffades och tog en fika och jag själv fick testa på att vara modell och hon fick vara fotograf, tack oh lov att syrran fått varit med som pin-upa och vet hur man ska göra som modell för sånt e jag usel på, men fick i alla fall visa vad jag kan med kameran för att de ska bli bra, men de mesta lyckades hon själv med när de väl var hennes tur att fotografera.

Lätt sett att rengöra din kamera utrustning

Skrivet:    ·  Kamera Utrustning

min hemsida går ej att uppdatera

Skrivet:    ·  Allmänt
har lite porblem med min hemsida, kan inte lägga upp nya bilder mm hoppas att de fixar sig snart så man kan fixa lite mera med sidan..
Så länge kommer ni kunna de mesta bilder och annat här

Skogskatt ¤

Skrivet:    ·  Foto - Katter

Annan Webbläsare

Skrivet:    ·  Allmänt
Då har man bytt ut webbläsaren igen, från Google Crome till Safari, får se om jag kommer bättre överens med den här genomfört med GC, ni som använder Safari, vad tycker ni är för delarna med Safari ifrån GC?

utrustning jag vill ha

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta är de utrustning jag vill ha just nu. Åh, vad jag längtar tills jag har möjlighet att kunna köpa in något av dessa, synd bara att jag inte vet vart jag ska börja. kamera först då den jag har nu inte vill sammarbeta med mig längre, jag blir tokig, lr objektiven, lr ja, vi får rättare sagt se hur jag kommer att göra.
Men helt klart är detta mitt ha begär för stunden ^^

Vår promenad visade ett guldkorn.

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna trevliga blomma hade kikat fram är jag och min svärmor var ute och gick med våra hundar här imåndags, jag var bara tvungen att fota då de är vanligare att de är i maj de tittar fram och ser så här fina ut då.
Härligt när våren e framme och de vår och sommar blommorna tittar fram, tänk va härligt det är när de är så varmt och soligt.

Nya färger i bloggen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har nu fixat en trevligare bakgrund till bloggen, hoppas ni gillar de nya blåa bakgrunden, dessutom kanske ni märkt att jag lärt mig att koda lite mera ang mina inlägg, får se hur mycket nya koder kommer att komma i bloggen dessutom, funderar även på att byta ut bilderna i hedern snart också, har nu fått några bra bilder så vi kan ta årets bilder än fjol årets bilder i headern.

Vår promenaden slutade med fotografering

Skrivet:    ·  Foto - Hästar

Här om dagen när de var sånt fantastiskt väder och minst 25 grader här, så gick jag och svågern en bit för att fota lite granna, vi hittade på riktigt trevliga hästar och jag kunde inte låta bli att ta lite bilder på dem, ni ser resultatet här.

Bullmastiffer

Skrivet:    ·  Foto - Hundar
Har kommer fler bilder på Bullmastiffer, dock är några suddiga, synd nog..
Bilderna är ifrån en av träffarna för Bullmastiff klubben.

Bullmastiff

Skrivet:    ·  Foto - Hundar
lite nya bilder på föräldrarnas älskade Bullmastiff jissa.
Man kan inte mer än annat än att älska henne kan jag lova, de är så lugna och trofasta och runt barn är hon fantastisk.

Själv porträtt

Skrivet:    ·  Allmänt
Bild på mig från något år tillbaka, älskar eftekten som blev ifrån eleden från tunnan som står brevid mig.
de är en kompis som fotar med sin kamera, alltså används inte min.

Min nya datamus

Skrivet:    ·  Allmänt
jag fyllde som sagt år i går, fick en ny datamus av pojkvännen som jag värkligen gillar, nämligen en bil-mus, de är en Hudson Hornet, en sån som finns med i filmen "The Cars", fast min hudson är röd, och min favorit färg är ju bland annat rött så jag bara älskar den.
Kan även nämna att den e lite klumpig att hålla i ^^

läsare...

Skrivet:    ·  Allmänt
när jag är aktiv är jag uppe i 50 läsare om dagen, och de tycker jag verkligen inte är illa gjort, frågan är vart alla läsare kommer ifrån, för inte gör jag mycket reklam om min blogg inte.

Bild inlägg kommer upp senare i dag ..

18 april 1990

Skrivet:    ·  Allmänt
idag för 21 år sedan föddes lilla jag, 3450 kg och 50cm var jag när jag kom till värden, idag så fyller jag 21, och har dock inga bilder på mig sen jag var liten på datorn, ska skanna in lite bilder på mig när jag var liten när jag väl kommer hem till min lägenheten igen.

Firar nämligen min födelsedag hos mina föräldrar.

Våren är äntligen här!

Skrivet:    ·  AllmäntIgår tog jag mig en liten promenad nu när våren änltigen är här på allvar, så skönt, så kamerna fick följa med och hittade på en ensam liten krokus jag bara var tvungen att fota för att visa att våren änltigen är här.

de ryktas om en D800

Skrivet:    ·  Allmänt
har hört rykten och läst ltie om att de ska komma en Nikon D800, så är lite sugen på att köpa D700 när D800 väl kommer ut, priset lär ju sjunka en bit på D700 så man kanske kommer att ha råd med kameran väl D800 kommer ut i butiken. Så de blir nog ändå en D700 för min del fasten jag har haft andra planer..

ang kamera

Skrivet:    ·  Allmänt
har ändrat tankar på vad jag ska ha för kamera, då jag känner mig rätt kort oh så funderar jag på att skaffa en av kameorna som man kan titta på displeyen, då funktionen inte finns för D40 som jag använder mig utav av, så tanken är att de även kan bli en D90.

ett försök att fota vatten..

Skrivet:    ·  Foto - Vatten
Mitt första försök att fota rinnande vatten, lyckades ganska bra ändå tycker då jag..

Bilder från resan till Riga

Skrivet:    ·  Foto - Riga
i helgen som var, var jag med pojkvännen och hans familj till riga på en kort semester, riktigt mysigt had evi, dock lämnade jag min systemkamera hemma och tog istället med våran andra digital kamera för att lite bilder. Nu har jag fler anledningar till att jag inte gillar de små digitalkamerorna, kör hellre på digitala systemkameran...


Ny favorit serie

Skrivet:    ·  Tips
min nya favorit serie heter Pretty Little Liars, helt underbar serie, vissa tycker att den påminner om Gossip Girls och Vampire diaries, då de har mystik i serien som på minner om the Vampire diaries. Jag rekomenderar serien verkligen till er som gillar dessa serier.
de handlar om 4 vänner som för ett år tillbaka misste en vän, men nu så händer de konstiga saker som de inte förstår sig på.~ .:. ~

Skrivet:    ·  Latinska Utryck
Memento te mortalem esse - Kom Ihåg att du är dödlig

uppdatering ang hund köp

Skrivet:    ·  Allmänt

Har nu suttit och tittat igenom lite kennlar och hittat en med en mycket bra meritetet kennel drygt 2 mil ifrån oss, har sett deras sett att avla och deras "krav" på när de gäller att skaffa valp, så vi får se när vi kommer skaffa hund. kenneln jag är sugen på heter Saringes'kennel, priset kenneln tar står de inget om, men efter att ha letat lite så står de att en valp går om kring på 10.000 till 12.000 kr..

Första hunden

Skrivet:    ·  
Pojkvännen och jag har pratat lite om att kanske skaffa hund, men att de ska bli av kommer att ta ett tag, detta då vi anser att vi kan ta hand om mina föräldrars hund ett tag tills han bli skruttig då han inte orkar med att gå i trappor och sådant, men vi har i alla fall äntligen kommit fram till vad för ras vi ska ha, vi ha bollat idér på hund raser ett tag nu och kommit framtill att den ras som faller oss bäst i smak när de gäller både storlek och ambitioner och längd på pälsen, så är de Dansk Svenska gårdshunden som gäller, så vi får se när de kommer blir av att skaffa en liten gårdshund.

Bild hämtad från Hemmets Journal, klicka på bilden för att komma dit...

Hemma i Sverige igen..

Skrivet:    ·  Allmänt
äntligen hemma i Sverige igen, är hemma hos mina föräldrar får seom jag får upp lite bilder från resan i morgon, annars får vi se när de kommer upp.

Musik Inspiration

Skrivet:    ·  Musik tips / inspiration

I morgon far vi och kommer hem på Söndag

Skrivet:    ·  Resande
I morgon är de första gången jag kommer åka utomlands, men kommer inte åka vart som hellst, ska nämligen till Riga, dock låter jag min kamera vara hemma, dock tar jag med mig min digitala kamera, får bli någon annan gång man åker dit för att bara fota. 

På söndag kommer man hem igen och hoppas på att kunna visa upp lite bilder man då har fotat under resan.

Dålig inspiration

Skrivet:    ·  Allmänt
inte mycket inspiration till bloggen, men lovar er härliga bilder om lite mer än 1 vecka då vi far iväg ut utanför scandinavien, inte långt här ifrån.

Design