Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bloglovin

Skrivet:    ·  Allmänt
Har nu fixat ett konto för bloggen, ni som gillar den och vill inte missa ett inlägg kan nu lägga till den där

Bullmastiff

Skrivet:    ·  Foto - Hundar
Mina föräldrar äger en Bullmastiff på 1 år, Men hon är inte som andra sägs de, Bullar är hungriga djur, men hon här har aldrig tagit någon inte får ta, dessutom har hon inte heller stjält något som stod på bordet heller.

Just Bullmastiffen, rasen i sig, är en lojal och trogen hund som själv bestämmer vad den ska göra och när, så man kan få träna ganska mycket med den om du vill att den ska göra exakt efter dina vilkor, men detta stämmer inte helt kan jag lova, jag har sett mycket framgång hos mina föräldrars bulle, och de lär sig snabbt och de funkar bra så länge du själv är konsekvent.

Favorit motiven..

Skrivet:    ·  Foto - Hundar
UTRUSTNING
Nikon D40 · Nikon Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G ED


De jag älskar att fota mest av allt är djur, faktiskt hundar, skulle mest av allt vilja bli hund fotograf, men de är inte lätt att bara inrikta sig på bara en enda sak om man ska driva eget inom fotograf. Men de är ju så underbara djur som ger mycket till sina ägare och andra.

Mina Favorit bloggar...

Skrivet:    ·  Tips
Tänkte nämna vilka mina favorit bloggar är, kan nämna att jag bara läser fotobloggar så ni slipper sånna "tråk" bloggar jag kallar vardagsbloggar.
De som skrivs upp är dessutom i nummer ordning på vad jag gillar bäst.

Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar

1. Caroline Dahlèn
en härlig blogg med underbara bilder, hon ger mig mycket inspiration när de gäller mitt fotande då jag gillar att fota djur i högsta grad, mycket vacker blogg och bilderna kan man inte mer än att älska.

2. Elin Kero
Hrälig blogg med mycket härliga bilder och personlighet, älskar hennes illustraioner.

3. Therese
älskar bilderna och hennes grafik paket som man kan få använda, underbart och välordnat på samma gång.

Nu och Sen...

Skrivet:    ·  Allmänt
just nu använder jag mig utav en Nikon D40, men då den har börjat krångla och minneskorts-luckan har fått en stöt så den är lite svår att stänga, har gått med tanken att köpa ny redan i Oktober och såg då att nikon skulle komma ut med en ny kamera innan års skiftet, så tanken är att köpa en D7000.


Här i veckan som var, var jag och kikade på en D7000 klämde och kännde lite granna och känner att de är vad jag behöver, proffs kamerorna är inget för mig då jag såg D300s som är lite för stor för mig då jag själv har ett visst problem med mina händer.


Välkommen till min nya blogg!

Skrivet:    ·  Allmänt

Välkomna till min nya Fotoblogg, allt i bloggen kommer innehålla bilder som jag själv fotat, och med med ltie info för utrustning jag använt för att ta bilden, även en bild text kommer vara med om vad lr vem det är på bild och mycket mycket annat.


Design