Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Arbete med lite bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu och arbetar på bröllops bilderna jag fotade i lördags, kan inte bestämma mig hur jag ska ha dem riktigt så kommer blanda lite svart vit med färg och beskära och mycket mer..
arbetar ju inte som fotograf men ville testa på något nytt, så får se hur de här kommer att bli, rätt spännande faktiskt.
De som gifte sig i lördags är några vänner i från våran klubb, och jag var snabb och frågade om de var okey att jag fotade, och de var det enligt dem, så fick första parket från bästa håll att kunna ta bilder på dem.

Fullfart i Bulleland

Skrivet:    ·  Foto - Hundar
Fick lite fartfyllda bilder på föräldrarnas Bullmastiff innan jag kilade iväg och övningskörde, detta är resultaten, rubriken säger att de verkligen var fullfart i Bulleland idag.

Planer med bloggen ...

Skrivet:    ·  Allmänt
Tanken är att fixa om en ny header till bloggen, och kommer förmodeligen också att ändra om storleken på den också, alltså förminska ner inläggens bredd, så kommer inte använda lika stora bilder som tidigare, kommer gå ner från 600px bredd ner till 400px breda, detta för att jag inte vet vad för kod jag behöver för att behålla bredden för att texten ska bli bra, har testat till och från att förstora upp texten, byta text-stil, men får se hur jag gör.

Dessutom kommer jag fixa en ny header till bloggen och då kommer de en ny "rull-kategori" kommer sätta Foton som en extra kategori längst upp. 

Får se när jag kan fixa detta, är ej hemma något mycket just nu, har inte tillgång till mina bilder som jag har hemma på min dator då jag bor hos föräldrarna under tiden jag är på praktik.

Blombilder

Skrivet:    ·  Foto - Blommor
Som ni ser så har jag minskat ner formatet lite granna på bilderna, varför vet jag inte, orkar bara inte vara så seriös som jag varit tidigare

Uppdatering .... De var ett tag sedan

Skrivet:    ·  Allmänt
Dåligt med bloggande nu ett tag detta pga praktik och körning på skola...
men blir nog några inlägg idag i alla fall lovar jag er, uppdatering av bilder kommer också att ske ...

Betes släpp..

Skrivet:    ·  Foto - Lantbruk
Har idag varit med på betes släpp, de här är dem bästa bilderna ifrån utsläppet idag. Tog om kring 100 bilder varav 4-5 blev riktigt bra. Andra blev halvdanna.
Årets betes släpp var rätt lugnt, fick ingen fart fylld bild som jag fick 2009, bilden som ni ser här 

Design